Helsingin lumiset kadut tuli nähtyä Pasilan osalta. Messarissa oli ilmassa molempina päivinä suuren urheilujuhlan tuntua. Jännitys oli kovaa molemmissa päissä hihnaa kumpanakin päivänä. Isäntää vaan ei jännittänyt, kyseli vaan et joko saadaan lähteä kotiin  

Lauantaina kisattiin Pikku-Pirun Jääräpään kanssa rop/vsp kehässä. Ja niin siinä kävi, että narttu vei voiton. Varsin hyvännäköinen narttu olikin, joten hyvälle hävittiin. Molemmille kuitenkin lohkesi Helsinki Winner 2010 -tittelit.

Sunnuntai aamusta taas pakattiin koira autoon ja eikun ykköstielle ajelemaan kohti messukeskusta. Tälle päivälle oli listalle tullut myös uusia vastuksia. Suuret eivät olleet odotukseni, sillä vastassa oli kokeneita valioita ja näyttipä niillä olevan ennestään titteleitä nimen kyljessä. Ja niin pessimisti yllättyi iloisesti; paras uros ja taas kisaamaan nartun kanssa rop/vsp kehään. Tänään vastassa oli Moixa Tequila Sunrise. Ja niin kävi, että tilaa oli annettava naiskauneudelle, Remu oli vsp. Ja näin ollen nartun ohella Voittaja 2010.

Täytyy kyllä todeta, että turhan suuret ovat Helsingin ympyrät meille. Kömmähdyksiä ja hermojen kiristyksiä sattui kohdalle. Ihmisvilinä oli myös ajoittain messarin käytävillä melkoinen.