Eilen, sunnuntaina, oltiin Turun messukeskuksessa November show:ssa. Noh, tapahtuma jännitti sekä koiraa että emäntää. Koira piereskeli ja ärisi koko reilun tunnin mitä hallissa omaa vuoroamme odoteltiin. Remuun ei auttanut edes koskea niin sai kuulla kunniansa. Tämä tietenkin jännitti emäntää sen takia, että mitäs koira tuomarille aikoo sanoo ja saako koiran edes nostettua pöydälle esiteltäväksi.

Kehään kun saatiin kutsu, niin takana ollut koira viritteli "keskustelua" Remun kanssa. Kuorosotahan siitä syttyi, emäntä narun toisessa päästä sihautteli Remulle komentoja hampaiden välistä ja yritti hymyillä tuomarille. No onneks ei tarvinnut kiertää kuin yksi kierros ja sen jälkeen hajaannuttiin odottamaan omaa pöytävuoroa. Pöydälle Remu antoi nostaa ja kauniisti antoi tuomarin tutkia itsensä. Juoksuttamisetkin menivät melko hyvin. Seisomiseen Remun kantti ei oikeen meinannut riittää, sillä ympärillä tapahtui niin paljon kaikkea mielenkiintoista. Kunnialla kuitenkin selvittiin ja kohtuu hyvän arvostelun voi lukea "arvostelut" kohdasta. :)

Kahden viikon päästä ollaan menossa Helsinkiin Voittaja 2009 näyttelyyn ja sitä ajatellen ovat seisotus ja stressinsieto harjoitukset startattu. Saas nähdä kuin meitin käy... :)