Keski-Suomessa tuli käytyä Sakujen leirillä. Remu ilmoitettiin perjantain LUT kokeeseen ja lauantaina osallistuttiin sitten rodun päänäyttelyyn. Perjantai jännitti äärettömästi, koska ei oltu ihan varmoja kuinka valmis Remu kokeeseen on ja pipariksihan se meinas sitten mennä. Remu kävi putken suulla ja yritti päästä sivusta ja päältä ohi, mutta lopulta puski läpi ahdingon tyhjää luolaa tarkastamaan. Vajaaksi se jäi sillä, ns. keskikäytävä jäi tarkastamatta ja olihan tuo hieman liian äänekästä tarkastusta. C 36.Riistakokeessa  Remu aloitti reippaasti, mutta ei mennyt tarpeeksi lähelle kettua loppupainostuksessa. Tulokseksi saatiin Tuomarin kertomuksen voi lukea koetuloksista.

Lauantain näyttelystä saatiin ERI ja oltiin nuorten urosten kakkosia. Nyt kun oli kehässä useampia uroksia yhtä aikaa, vaikeutti se Remun keskittymistä, sillä edessä menevälle ja takana tulevalle olisi tarvinnut rähistä. Lopulta Remu alkoi myös esittää miten hyvin hän pääsee eteenpäin kolmella jalalla. Näin ollen ei sitten paras uros kehässä, sitten tullut kuin tuomarin käden puristus ja kiitos. No, ERIin ollaan kyllä tyytyväisiä :). Tuomarin arvostelun voi lukea arvosteluista.

Sää suosi meitä, vaikka pitkähihasta täytyikin pitää päällä. Ei läkähtyneet koirat autoihin, mutta ei tullut myöskään sitä kovasti ennustettua sadettakaan lauantai iltapäivään mennessä jolloin lähdimme ajelemaan kotia kohti.

Syksyllä tarkoituksena käydä vielä LUT kokeissa (paremmalla menestyksellä) ja myös LUME kokeessa.