Taas on jäänyt kirjoittelu vähemmälle. Lunta ja pakkasia riittänyt. Siitä johtuen on saaliit jääneet melko niukoiksi. Luolilla Remu on käynyt, mutta koska maa on jokseenkin jäässä/roudassa, ei saalita ole kaivamalla saatu ylös. Jänismetsällä on koitettu käydä, mutta sitäki ovat häirinneet nenäpunkit ja lumen runsaus. Viime viikonloppuna Remun nenä vaikutti olevan jo palautunut, jäniksen perässä nimittäin yritettiin juosta, mutta minkäs teet kun koira uppoaa lumihankeen. Ampuma etäisyydellekin olivat päässeet, mutta ohi oli sekin laukaus mennyt. Onko isännällä taidot ruostuneet liian leppoisasti otetun talven aikana?

Ensi torstaina olisi tarkoitus mennä Mynämäkeen koeputkia kokeilemaan. Katsomaan miten Remu ahdingosta sukeltaa sisään vai sukeltaako?  Jos harjoituksissa ei tule ilmi suurempia ongelmia, ilmoittaudumme 20.3 Mynämäessä oleviin LUT -kokeisiin ja mahdollisesti huhtikuussakin olevaan kokeeseen.

Myös koiranäyttelyihin on kovasti ilmoittauduttu. Toukokuun alussa olemme menossa Somerolle ryhmänäyttelyyn ja saman kuun puolessa välissä Mynämäkeen ja Raumalle kaikkien rotujen näyttelyyn. Kesäkuun suunnitelmat ovat vielä avoimet, mutta heinäkuussa suuntana olisi Forssa ja mahdollisesti Pori, nämäkin kaikkien rotujen näyttelyjä. Ja tietenkin heinäkuun loppua lähestyessä käännetään auton nokka kohti Jämsää ja matkataan Sakujen leirille, jossa on sakujen erikoisnäyttely ja kokeita. Tietää taas mihin kesän vapaat viikonloput käytetään.

Ensi tiistaina mennään Remun kanssa taas vähän tottista harrastamaan. Porukassa kun on voimaa. Remu ei ole kovin miellyttämishaluinen, mutta onpahan haastettaa taas kun yritän saada itseni mielenkiintoisemmaksi kuin ne kaikki nartut siellä hallissa.