Talvi on totisesti saapunut tänne Turun seudullekkin ja mikäs sen mahtavampaa! Toivottavasti saadaan valkea Joulukin. Lumessa näkyy kaikki vanhatkin jäljet ja Remun on lenkillä työnnettävä koko naama jokaiseen jälkeen tarkistaakseen tuoreuden.

Luolajahdit ovat jääneet nyt niukalle, sillä myimme vanhan luolatutkamme ja tänään tilasimme uuden. Ensi viikolla tutkan pitäisi tulla joten viikon päästä isäntä ja koira suuntaavat maan uumeniin  Sohvaperunana ei Remun ole toki tarvinnut nytkään maata. Viime viikonloppuna olivat rusakkojahdissa. Siellä sitten yksi polkuanturakin otti nokkiinsa ja sitä rasvailtii ja suojailtiin alkuviikko.

Tänä viikonloppuna onkin luvassa Remun toistaiseksi viimeiset näyttelyt. Olemme menossa Helsinkiin kisaamaan Helsinki Winner 2010 ja Voittaja 2010 titteleistä. Ruuhkaa on tietenkin muutenkin luvassa ja vielä kun Helsinki sai lunta taannoin oikein isolla kädellä, niin voi siinä tunteet kiristyä ennen Messariin sisälle pääsyä Pientä jännitystä alkaa jo tuntua, sakuja on ilmoittautunut ihan mukavasti, lauantaina 10 ja sunnuntaina 14.

"Toistaiseksi viimeiset" näyttelyt tarkoittaa, että näillä näkymin seuraavan kerran kehään suunnataan heinäkuussa erkkarissa Jämsässä. Sitä ennen panostetaan metsästyspuoleen ja jos hyvin käy, voitaisiin käydä kokeissaki koettamassa.