Tosiaan, "maalaiset" kehä kolmosen ulkopuolelta lähtivät Helsinkiä valloittamaan lauantaina 12.12. Matka uutta motaria pitkin sujui joutuisasti ja ehdittiin jo pohtia, että ollaanko sittenkin turhan aikaisin Messukeskuksessa. No kyllä se mieli siitä muuttui, kun alettiin lähestyä Pasilaa. Yksi kaista johti Messukeskukseen ja Lahden väylä onnistuttiin tukkimaan kun yritettiin päästä messarin kaistalle (eikä oltu ainoita tukkimassa). Lopulta kun päästiin messarin risteykseen (varmaan puolen tunnin jonotuksen jälkeen), ilmoittaa siellä järkkäri, että messarin parkkitalo täynnä, jatkakaa eteenpäin Pasilaan, siellä parkkihalleja lisää. Ja koko jonotuksen ajan Pasilaan vievä kaista ihan tyhjä. Oiskohan se setä voinu olla pikkusen aikasemmin sanomassa, ettei sinne pahuksen parkkihalliin mahdu!!!!

No saatiin auto lopulta läheiseen parkkihallin melko helposti. Ja siitä sitte taaperrettiin kantamusten kanssa messariin. Kyllä oli ihmisiä ja koiria, huh huh. Tovi meni omaa kehää etsiessä, vaikka kuinka oli kattonut valmiiksi missä hallissa ja missä nurkassa se on. No häkille ei tietenkään löytynyt "laillista" paikkaa, mutta Remun kasvattajan rohkaisemana  lyötiin leiri pystyyn kehän laidalle. Ja sitten alko se odottelu, joskin se meni mukavasti tuttujen kanssa puhellessa ja uusiia tuttavuuksia solmiessa. Remukin oli yllättävän rauhallinen, makaili häkissä ja nuuskutteli. Veljien kanssa Remulla tietenkin meni sukset ristiin, mutta pientä hajurakoa pitäen niistäkin selvittiin.

Kehään kun lopulta päästiin, niin jännitys alkoi laukeamaan sillä Remu kulki kuin ihmisen mieli. Ravasi ja seisoi rauhallisesti! Ja lohkesiha siitä sitten arvosanaksi ERI ja lähdettiin taistoon sijoituksista omien veljien kanssa.  Remun veli Rocky voitti koko potin eli oli Juniorivoittaja 2009 ja sai sertin sekä oli VSP. Remu oli hyvä kakkonen ja sai vara-Sertin. Myös veljessarjan kolmas koiruus, Robbie esiintyi edukseen.

Mainittakoon vielä sen verran, että Remun veli Rocky oli Pohjoismaiden Voittaja taistossa mukana sunnuntaina ja hyvinhän hänelle kävi: Pohjoismaiden juniorivoittaja 2009, ROP ja sertti. Onnea Rockylle!

Tästä vaan into kasvoi, meilläkin on siis mahdollisuuksia Seuraavaksi tähdätään tammikuun Winter Showhun Turussa.